Ga naar hoofdinhoud

Ons ijs

Ambachtelijk, vers en ontzettend lekker!

Kleine feitjes

Het ijs van de Schepper is vers en ambachtelijk gemaakt en daar zijn wij erg trots op. Wij maken ons ijs van verse producten waaronder vers fruit, versgeperste sappen, verse vanille, melk, room en suiker. Zowel voor het fruit ijs als het roomijs worden de beste producten gebruikt. Wij werken bijvoorbeeld met echte Belgische chocolade, de beste pistache nootjes uit Bronte op Sicilië, ook wel genoemd, “het groene goud van de Etna”. Bronte is bijvoorbeeld nog de enige plek in heel Italië waar pistachenoten worden geteeld. Er is uiteraard veel meer te beleven, zien en proeven in onze winkel en daarvoor nodigen wij u uit om gezellig eens langs te komen.

Smaken

We hebben de klassieke smaken als vanille, pistache, hazelnoot, aardbeien, stracciatella, framboos, chocolade, kokos, rum rozijnen, citroen, banaan, mango en yoghurt. Daarnaast hebben we de wisselende, bijzondere smaken als snickers, kinder bueno, oma’s appeltaart, stroopwafel, bitterkoekjes, oreo koekjes of Griekse yoghurt met walnoten en honing. Onze smaken wisselen zo nu en dan. Voor ieder wat wils.

Heeft u suggesties voor een lekkere smaak? Schroom niet om dit eens achter laten in een leuk bericht op onze Facebook pagina!

Coupe

Heeft u niet genoeg aan een of twee bolletjes ijs en wilt u liever uitgebreid genieten van veel ijs dan serveren wij u graag een mooie coupe. Voor de smaken en samenstellingen kunt u op uw gemak onze kaart bekijken in de winkel.

Spaghetti-ijs

U kunt bij ons ook spaghetti-ijs verkrijgen gemaakt van vers vanille ijs en aardbeiensaus. Erg lekker en een visueel feestje. Daarnaast verkopen wij ook verschillende soorten koffies waar wij eventueel een heerlijk stuk biologische, verse appeltaart bij serveren.

Allergieën

Het is al vervelend genoeg als je last van bepaalde allergieën hebt, als je dan ook nog eens nergens terecht kunt voor een lekkernij of in dit geval ambachtelijk ijs, is dit dubbel balen. Hier bied ijssalon De Schepper een oplossing voor.

Al ons sorbetijs is lactosevrij en bijna al ons ijs is glutenvrij. We hebben ook apart verpakte glutenvrije hoorntjes. Bovendien hebben wij ook suikervrij ijs, veelal in de smaken aardbei, vanille, chocolade of yoghurt. Voor meer uitleg of informatie kunt u gerust een van de medewerkers in de winkel aanspreken.

Back To Top