Ga naar hoofdinhoud

Onze koffie

Op authentieke wijze gebrandde koffie.

Catunambú

Ons merk koffie genaamd, Catunambú is een koffie die op een authentieke wijze gebrand wordt in Spanje. Met Catunambú schenken wij meer dan koffie, een echte beleving; een moment van ontspannen en gezellig samenzijn. Het geheim van onze Catunambú-koffie? Zijn unieke aroma, intense smaak en uitzonderlijke karakter, het resultaat van het ambachtelijke bereidingsproces.

Koffiebonen

Catunambú gebruikt uitsluitend ’s werelds beste koffiebonen en kopen ze rechtstreeks bij de lokale koffieboeren, afkomstig uit landen zoals Guatemala, Honduras, Colombia, Brazilië, Papua, Costa Rica, Kenia, Mexico, Java, Venezuela, India en Ethiopië. De bonen worden met de hand geplukt, zodat alleen de rijpe, rode bessen worden geplukt en vervolgens gewassen. Een uiterst arbeidsintensief en noodzakelijk proces om de unieke kwaliteit van de Catunambú-koffie te realiseren.

Thee

Naast onze koffie, beschikken wij eveneens over het theemerk: ‘Tea Quiero’.

Tea Quiero zoals in het Spaanse ‘Te Quiero’ (ik hou van jou).
Dankzij de prachtige verpakking is elke kop thee een cadeautje. Biologische Fairtrade thee in een biologisch afbreekbaar theezakje. Het theezakje is zo ontworpen dat de thee alle ruimte heeft om alle natuurlijke smaken en aroma’s vrij te geven en om u volledig te laten genieten.

Genieten

Komt u een keer gezellig koffie of thee bij ons drinken? Bij uw kopje koffie of thee serveren wij een klein bolletje ijs.

Wij beloven u een optimaal geniet momentje!

Back To Top